Torbjørn Røe Isaksen

Torbjørn Røe Isaksen

Torbjørn Røe Isaksen er næringsminister i Solberg-regjeringen.

Alain Chaboud

Alain Chaboud

Alain Chaboud er Principal Economist i styret i Federal Reserve i Washington DC.

Jon Gunnar Pedersen

Jon Gunnar Pedersen

Jon Gunnar Pedersen er partner i Arctic Securities, en norsk investeringsbank med hoved virke innenfor shipping, oljeservice og eiendom.

Elisabeth Holvik

Elisabeth Holvik

Sjeføkonom i SpareBank 1 Gruppen. Holvik er utdannet Sosialøkonom fra Universitetet i Bergen, med mellomfag i Utviklingsgeografi.

Jorunn Gislefoss

Jorunn Gislefoss

Jorunn Gislefoss er fabrikksjef for Elkem Solar Kristiansand. Gislefoss har jobbet på det samme anlegget i 22 år og har tidligere jobbet som fabrikkdirektør i GE Healthcare Lindesnes.

Andrea Holvik Thorson

Andrea Holvik Thorson

Andrea Holvik Thorson er CEO og medgrunnlegger av Wiral og har ledet Wiral gjennom etableringen av selskapet både i Norge og i USA, «Kickstarter-kampanje», samt tatt del i prosessene som har foregått i Kina med å finne produsent, markedspartnere og potensielle investorer.

Chris Rynning

Chris Rynning

Chris Rynning er grunnlegger og fondssjef for nHack, et ledende venturekapitalfirma som bistår nordiske virksomheter ved etablering i Kina og Asia.

Jerome Ma

Jerome Ma

Jerome Ma er Corporate Vice President i JD.com i Kina. Han har tidligere hatt lederstillinger i selskaper som Lenova Group og Motorola China.

Powered by WebSite AS