Torbjørn Røe Isaksen

Torbjørn Røe Isaksen

Torbjørn Røe Isaksen er næringsminister i Solberg-regjeringen.

Alain Chaboud

Alain Chaboud

Alain Chaboud er Principal Economist i styret i Federal Reserve i Washington DC.

Jon Gunnar Pedersen

Jon Gunnar Pedersen

Jon Gunnar Pedersen er partner i Arctic Securities, en norsk investeringsbank med hoved virke innenfor shipping, oljeservice og eiendom.

Elisabeth Holvik

Elisabeth Holvik

Sjeføkonom i SpareBank 1 Gruppen. Holvik er utdannet Sosialøkonom fra Universitetet i Bergen, med mellomfag i Utviklingsgeografi.

Jorunn Gislefoss

Jorunn Gislefoss

Jorunn Gislefoss er fabrikksjef for REC Solar Norway i Kristiansand. Gislefoss har tidligere vært fabrikkdirektør ved GE Healthcare Lindesnes, der hun jobbet i 22 år.

Harald Manheim

Harald Manheim

Harald Manheim startet MovieMask sammen med Eirik Wahlstrøm da de studerte sammen på Industriell økonomi ved NTNU i mai 2016.

Chris Rynning

Chris Rynning

Chris Rynning er grunnlegger og fondssjef for nHack, et ledende venturekapitalfirma som bistår nordiske virksomheter ved etablering i Kina og Asia.

Jerome Ma

Jerome Ma

Jerome Ma er Corporate Vice President i JD.com i Kina. Han har tidligere hatt lederstillinger i selskaper som Lenova Group og Motorola China.

Jan Christian Vestre

Jan Christian Vestre

Jan Christian Vestre leder bymøbelprodusenten Vestre, som blant annet har levert utemøbler til Times Square i New York. Jan Christian Vestre overtok som toppleder for familiebedriften Vestre AS i 2012 i en alder av 25 år.

Kathrine Næss

Kathrine Næss

Kathrine Næss jobber som verksdirektør ved Alcoa Mosjøen. Hun har tidligere jobbet som Business Analyst og økonomisjef ved Alcoa Mosjøen.

Raymond Carlsen

Raymond Carlsen

Raymond Carlsen kom til Scatec Solar i 2009 fra Aker ASA, hvor han var ansvarlig for utviklingen av selskapets portefølje av energirelaterte virksomheter.

Ivar Slengesol

Ivar Slengesol

Ivar Slengesol er utlånsdirektør for industri og miljøteknologi i Eksportkreditt Norge AS. Han har tidligere erfaring fra Eksportfinans, oppstartsselskaper innen fornybar energi, Shell og Verdensbanken.

Martin Sommerseth Jaer

Martin Sommerseth Jaer

Martin Sommerseth Jaer er seniorrådgiver for land- sektor og kredittanalyse, og sitter i OECDs ekspertgruppe for landrisiko. Han har tidligere drevet eget analyse- og rådgivingsselskap, og jobbet som analytiker i Arctic Securities.

Eva Camerer

Eva Camerer

Eva har en mastergrad i statsvitenskap og har jobbet med innovasjonspoltikk og internasjonalisering av norsk næringsliv i en årrekke.

Powered by Netovo AS